Svar på spørsmåls runde

Som jeg tenkte, ble det ikke så mange spørsmål. Må nok vente til det ankommer litt flere lesere. Svarer i mellomtiden på de jeg har fått. Å tenkte heller å lege ut en "fakta"-liste etterhvert, om det er interesse for det. Gi gjerne din mening i komentar feltet. Det er fortsat muligheter for å sende meg spørmål. Bare legg igjen en komentar så skal jeg enten få plottet det inn her med svar, eller så lager jeg et nytt innlegg hvo jeg svarer!Drømme reise:

Min drømme reise må bli en jorda rundt reise. Jeg har så mange steder jeg vil dra, og så mange ting jeg vil gjøre at jeg klarer ikke å velge en spesiell reise. 

 

Hvorfor blogger du:

Ja, si det du! Vet egentlig ikke. Jeg har mye å fortelle, å et behov for å få det ut innimellom. Så i stede for å gagne alle rundt meg, mer enn jeg allerede gjør. Så skriver jeg det her. Synes også det er litt gøy å ha noe å holde på med. Å få svar og komentarer fra andre. Litt mer opmerksomhet i hverdagen er ikke feil.

 

Hvor ser du deg selv om 10 år:

Forhåpentligvis har jeg kjøpt meg et hus, fått flere barn og en ny bil. Ferdig utdannet som sexolog og/eller jobber som salgsjef eller noe i den duren. Jeg håper selv at jeg til den gang har blitt voksen (noe jeg til de ytterste grader ikke er nå) men ar livet alikevell ikke er så mye mer anderledes da jeg trives godt hvor jeg står i dag,

Flaueste øyeblikk:

Vet du hva, det er virkelig så mange at jeg kan ikke velge. Jeg er av det type mennesket som har til dagelig vane og tryne litt her, grise litt der og si noe dumt til en hver tid. Flaue øyeblikk hender meg daglig, om ikke flere ganger om dagen.

 

Favoritt plagg:

Har ikke et spesielt favoritt plagg. Men har et favoritt sett. Jeg elsker ull! Så en ull strømpebukse, en stor ullgenser, ull sokkker, ull skjerf og boots! Det er asolutt favoritten :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Legg til som venn

Mitt navn er Julia! Jeg har blitt tildelt en fantastisk sønn på 4 år, Leon Lucas. Og en fantastisk kjæreste på 27 år, Thomas. Til og med har jeg en jobb hos BenTel DA, hvor jeg jobber som selger. Jeg er med på Utfordringen 2013, hvor jeg og 11 andre utfordrere skal trene oss opp til å telta i Sandefjordsrittet 53km, Sandefjordsløpet 10km og Gråtass triathlon! Vi blir følt av Sandefjord blad og SbTv!

hits