Hjelp oss og hjelpe!

"Hjelp oss og hjelpe - Sandefjord" er en frivillig organisasjon som ønsker å hjelpe de som ikke har det like lett i samfunnet! De deler ut klær, mat, tjenester og til en viss grad penger. Det er ingen tvil om at det nå i juletiden er mange som sliter med økonomien. Å hjelp oss og hjelpe er på plass for å hjelpe til så godt enn kan.

Jeg var selv innom i går å fikk varme klær til lillegutten min, da jeg selv ikke ikke hadde så alt for god råd nå i desember. Jeg kom ut med mye mer enn jeg spurte om, og er evig takknemlig for det.

Nå til Søndag har dem fått lånt en frisør salong på Amfi senteret i Larvik, hvor dem trenger frivillige frisører som kan hjelpe dem som ikke har råd til å få klippet seg. Mennesker som ikke har hatt råd til å gå til frisøren på mange år. Det å få låv til å få jule-klippen betyr så utrolig mye for dem og det blir satt stor pris på.

I den anledning trenger dem flere frisører som vil gjøre en god gjerning for å få dette gjennomført. Det var 3 stk frisører som hadde sagt ja, men som nå har trekt seg. Så derfor spør jeg om det er noen som har lyst til å være med å hjelpe? Om du er frisør eller lærling. Dette er selvfølgelig frivillig arbeid, så du vil ikke få betalt. Men du vil få mat den dagen, og følelsen av å ha hjulpet noen som trenger det sårt.

Om du vil være med å hjelpe, så ta kontakt med meg enten her på bloggen, på facebook: Julia Schildger eller på tlf: 95133554!

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Legg til som venn

Mitt navn er Julia! Jeg har blitt tildelt en fantastisk sønn på 4 år, Leon Lucas. Og en fantastisk kjæreste på 27 år, Thomas. Til og med har jeg en jobb hos BenTel DA, hvor jeg jobber som selger. Jeg er med på Utfordringen 2013, hvor jeg og 11 andre utfordrere skal trene oss opp til å telta i Sandefjordsrittet 53km, Sandefjordsløpet 10km og Gråtass triathlon! Vi blir følt av Sandefjord blad og SbTv!

hits