Diett og trening!

I dag begynner "operasjon flat mage"

Før fødselen av min lille sønn, var jeg strålende fornøyd med kroppen min. Jeg har aldri vært "tynn" i den forstand at jeg har kommet inn i buksene fra Bikbok, men det har aldri vært noe mål heller. Jeg brukte 38 i bukse, M i gensere og kunne gå i dem klærne jeg syntes var fine. Nå er jeg ett par str over, å ikke at jeg synes det er noe spesielt styggt. Men om jeg vil gå med  høytlivsbukser osv, så er det fysisk ubehagelig. Så dette er grunnen til at jeg vil slanke meg. Jeg skal ikke sulte meg på en urealistisk diett hvor en rosin tilsvarer middag. Men en sunn og bra diett.

Jeg starter dietten med 1-2 uker med rikshospitalets slankesuppe. Dette er kun for å rense kroppen, å jeg blåser i om jeg ikke går ned et eneste gram på denne dietten. De 6 kiloene som man skryter så av at slankesuppa skal fjerne, vil være tilbake igjen etter en uke med normal mat. Men suppa renser kroppen, og setter igang forbrenningen. Så det er målet.

Etter disse ukene, skal jeg få laget en egen marplan som er tilpaset meg, og treningen min. (skal holde dere oppdatert) 

Treningsplanen min er ikke helt oppe å går enda. Men foreløpig skal jeg i noen uker fremover jogge! Så planen er at jeg skal jogge 3-4 dager i uken. Enten på evo, eller ute i lysløypa.

Det er mange grunner til at jeg skal trene så mye, men noen av hovedgrunnene er:  * Selvfølgelig for å forbrenne fett! * Bedre kondisjon, noe som er veldig elementert når jeg har en nokså aktiv 4 åring i hus! * Jeg har en veldig svak rygg som må trenes opp. Den er hovedgrunnen til at jeg skal trene så mye. * Muskler ser alltid bra ut. Så jeg vl gjerne eie noen selv :D Jeg har pådratt meg grevinneheng, så jeg liker å se på det slik at jeg skal forflytte bisepsen min fra underarm, til over arm :DIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Legg til som venn

Mitt navn er Julia! Jeg har blitt tildelt en fantastisk sønn på 4 år, Leon Lucas. Og en fantastisk kjæreste på 27 år, Thomas. Til og med har jeg en jobb hos BenTel DA, hvor jeg jobber som selger. Jeg er med på Utfordringen 2013, hvor jeg og 11 andre utfordrere skal trene oss opp til å telta i Sandefjordsrittet 53km, Sandefjordsløpet 10km og Gråtass triathlon! Vi blir følt av Sandefjord blad og SbTv!

hits