Den heldige vinner av TICKS!

Når jeg ble født, var jeg den heldige vinneren av ticks!

Jeg har ticks i hender og ansikt. I ansiktet blunker jeg, himler med øynene og lager morsk grimase. Uten å vite det selv. Om du har en samtale med meg, uten å vite om det. Så kan du ha oppfattningen av at jeg enten synes du er kjempe teit, ikke liker det du sier eller rett og slett flørter med deg.

I hendene så tickser jeg med tommelene mine. Det ser teit ut, og gjør veldig vondt. Jeg setter rett og slett tommelen min ut av ledd opp til 60 ganger om dagen. Til tider må jeg sitte på hendene mine, for å kunne la vær. Dette har resultert i, at jeg nå må bandasjere hånden, slik at jeg ikke får tommelen ut av ledd. Ganske idiotisk!

 

Uten om at tiksene i hendene er smertefulle, så bryr jeg meg ikke så mye om dissa ticksa. Dem i ansiktet velger jeg å se på som sjarmerende. Så lenge jeg får forklart at jeg ikke mener noe med å himle med øynene og se morskt på deg. Blunkingen sier jeg som regel ikke noe om. Det er alltid koselig med litt uforutsett flørting. Folk har det vanvittig morsomt på mon bekostning om ticksene mine, så hvorfor ikke ha det morsomt med dem :D Det blir mange kleine, pinlige, morsome, skumle, noen ganger litt farlige situasjoner pga dem. Men som regel ender det i latter, når jeg får forklart saken.

Jeg velger å se mine ticks som mine venner. De er en knakende god ice breaker, de hjelper meg å lette opp i pinlige situasjoner og de gir meg alltid noe å snakke om :)

3 kommentarer

Postet av: Linn

22.01.2013- 13:53 -http://prces.blogg.no

Så fint at du ser på det med litt selvironi! :)

Postet av: Frederikke

22.01.2013- 15:00 -http://t.co/nEAIGVQL

Digger Bloggen din

Postet av: Signe

22.01.2013- 15:51 -http://signebrekke.blogg.no

Så tøft av deg å se på det på den måten!

Skriv en ny kommentar

Legg til som venn

Mitt navn er Julia! Jeg har blitt tildelt en fantastisk sønn på 4 år, Leon Lucas. Og en fantastisk kjæreste på 27 år, Thomas. Til og med har jeg en jobb hos BenTel DA, hvor jeg jobber som selger. Jeg er med på Utfordringen 2013, hvor jeg og 11 andre utfordrere skal trene oss opp til å telta i Sandefjordsrittet 53km, Sandefjordsløpet 10km og Gråtass triathlon! Vi blir følt av Sandefjord blad og SbTv!

hits