Noe er galt!

Nå har jeg vært konstant syk frem og tilbake siden før jul! Jeg fatter ikke hva som skjer. Jeg har et dårlig immunforsvar grunner fjernet milt, men det får da være måte på! Føler meg som den værste hypokonderen. Det er liksom alltid noe galt med Julia. Så fort jeg blir litt sliten/stressa, så ligger jeg rett ut med feber osv.. Som alenemor for en 4åring så er det å bli sliten et faktum som gagner kroppen til stadigheter. Det vil med andre ord si, kroppen min er mindre medvillig så og si hele tiden! Gud jeg er så lei. Er det noen, hvem som helst som har et svar til meg, på hvorfor det er sånn? Skal heldig vis til legen på Mandag og spørre han! Men kjenner jeg situasjonen rett, blir jeg ikke noe klokere, heller noen sprøyte stikk rikere, og noen liter blod fattigere! Ordentlig vinn/vinn situasjon!

Enda godt man klarer å nyte livet alikevel! Jeg har en sofa som er fantastisk å ligge i, tv med kanaler og en herlig kjæreste som ikke er så ille å ligge på sofaen med. Akuratt i dag har jeg stasjonert meg på sofaen til Marthe, så vi kan være sjuklingen sammen:)

Én kommentar

Postet av: Rebbeca

25.01.2013- 10:19 -http://www.cie1.com/2838

Digger Bloggen din

Skriv en ny kommentar

Legg til som venn

Mitt navn er Julia! Jeg har blitt tildelt en fantastisk sønn på 4 år, Leon Lucas. Og en fantastisk kjæreste på 27 år, Thomas. Til og med har jeg en jobb hos BenTel DA, hvor jeg jobber som selger. Jeg er med på Utfordringen 2013, hvor jeg og 11 andre utfordrere skal trene oss opp til å telta i Sandefjordsrittet 53km, Sandefjordsløpet 10km og Gråtass triathlon! Vi blir følt av Sandefjord blad og SbTv!

hits