Utfordringen 2013

Jeg har bestemt meg for å begynne å skrive mer om Utfordringen 2013. Jeg har rett og slett blit så dårlig på å finne andre temaer, at jeg har bestemt meg for å prioritere å skrive om dette. JEg synes det er litt morsomt å kunne se tilbake på, og forhåpentligvis er det også gøy for dere å følge med på. Tenkte å legge inn treningsprogrammene uke for uke, samt mat programmene. Skal også skrive litt om hvordan treningene går!

 

Dette er ukens program for min del:

Mandag - Her ble det flytting som var treningen

Tirsdag - Qigong

Onsdag -Felles trening:  Svømme trening og Grete Roede kurs

Torsdag - Løpe rundt dammen

Fredag - Sykkeltrening

I helgen har jeg min lille sønn, så får ordne med noe ute aktivitet med han!

Det vil bli litt mere detaljerte treningsprogram etterhvert. Jeg må bare sette meg ordentlig inn i dette selv!

 

 

I går var vi alle sammen på Qigong.  Dette var spennende og eldig merkelig. Vi ble servert grønn te, tørket frukt og mandler da vi kom inn. Så her innså vi fort at vi hadde med en utredame som jeg kaller det. Vi gikk igjennom noen avslappnings øvelser, noe som ikke passer for min urolige kropp. Jeg klarte ikke å slappe av, og fokuserte på alt annet. (Dette er nok noe jeg må venne meg til) Så var det en del tøy og bøy øvelser, som var helt greie i seg selv. Men for min smak, ble det litt mye "henting av energi fra kosmos, jorda, havet osv" Det er ting som blir litt for merkelig for min smak. Veldig spennende greier, men ble litt mye fnising på meg. Håper dette går seg til! Jeg skal i hvertfall gi det et forsøk til. Vi ble jo da også filmet under alle disse øvelsene. Å jeg kan bare fortelle dere med en gang, at noen av disse øvelsene egner seg ikke på tv. Men det for nå bare stå til!

 

Her er en liten beskrivelse av hva Qigong er. Enkelt og greit hentet fra Wikipedia:

Qi Gong (tradisjonell kinesisk: 氣功; forenklet kinesisk: 气功; pinyin: qìgōng) er puste- og bevegelsesteknikker som først ble utviklet i Kina. Teknikkene har vært utøvet i flere tusen år. Qi er det kinesiske ordet for livskraft eller livsenergi. Gong kan oversettes med å praktisere eller arbeide med. Puste- og bevegelsesteknikkene er en del av tradisjonell kinesisk medisin (TCM). Den tradisjonelle forståelsen av Qi Gong er at bevegelsene skal styrke kroppens egne selvhelbredende egenskaper. Energibanene i kroppen skal bli stimulert slik at livsenergien (chi eller qi) kan strømme mer fritt. Dette skal igjen bidra til indre balanse og avspenning i kropp og sinn, og at indre organer og livsprosesser skal bli påvirket på en positiv måte.

Det er relativt beskjedent med vitenskapelige studier på effektene av Qi Gong, men det som finnes av pålitelig forskning viser en rekke positive effekter, både mentalt og klinisk. Disse skiller seg imidlertid ikke fra effekter man oppnår ved annen fysisk aktivitet.

 


Her er bilde fra vår første løpetest rundt dammen. 

Min tid var 7.45! 

 

Dere kan følge oss på sb.no, SBTV og i papir utgaven av Sandefjords blad. Dem som har Sandefjords bredbånd kan også følge oss der :)

Dette blir kjempe gøy, jeg er super gira på å begynne :D

 

 

8 kommentarer

Postet av: Tina - GAVEKORT PÅ 50KR TIL DEG

06.03.2013- 13:41 -http://ads.guava-affiliate.com/z/122781/CD13947/

Hallo! Vi har laget en undersøkelse om shopping. Alle som blir med får en premie for innsatsen. Kunne du tenke deg å være med?

Postet av: Andrea

06.03.2013- 13:46 -http://andreagf.blogg.no

Hard trening<3

Postet av: Tine - GAVEKORT PÅ 50KR TIL DEG

06.03.2013- 13:47 -http://ads.guava-affiliate.com/z/122781/CD13947/

Heisann! Vi holder på med en spørreundersøkelse om netthandel. Alle som deltar får et gavekort for å være med. Kunne du tenke deg å være med?

Postet av: kristinerosok

06.03.2013- 13:48 -http://kristinerosok.blogg.no

Ønsker deg en fin onsdag :)

Postet av: whodoyouthinkyouare

06.03.2013- 14:27 -http://www.whodoyouthinkyouare.blogg.no

Stå på!

Postet av: Stine - VINN ET ÅRS FORBRUK AV ENERGIDRIKK :-D

06.03.2013- 19:32 -http://ads.guava-affiliate.com/z/123965/CD13947/

Hallo! Jeg har akkurat funnet en sinnsykt kul konkurranse hvor du kan vinne et år med energidrikke helt gratis! For eksempel jeg liker kjempe godt å drikke Red Bull så jeg hadde spart veldig mye om jeg hadde vært så heldig å vunnet. Har du lyst å være med? :-P Det er jo gøy å vinne selv om man ikke drikker det selv.

Postet av: Julia

07.03.2013- 08:59 -http://shemakos.blogg.no/

Stine: Jeg er med.. hvor er denne konkuransen?=)

Postet av: Julia

07.03.2013- 09:00 -http://shemakos.blogg.no/

Fant det ut nå :P

Skriv en ny kommentar

Legg til som venn

Mitt navn er Julia! Jeg har blitt tildelt en fantastisk sønn på 4 år, Leon Lucas. Og en fantastisk kjæreste på 27 år, Thomas. Til og med har jeg en jobb hos BenTel DA, hvor jeg jobber som selger. Jeg er med på Utfordringen 2013, hvor jeg og 11 andre utfordrere skal trene oss opp til å telta i Sandefjordsrittet 53km, Sandefjordsløpet 10km og Gråtass triathlon! Vi blir følt av Sandefjord blad og SbTv!

hits