Svømming og Grethe Rhoede!

I går møtte jeg og dem andre utfordrerne opp på idrettens hus.

Der møtte vi en instruktør fra Grethe Rhoede som ga oss en liten innføring i første del av vår matplan. Vi skal ha flere kurs og oppfølging med henne, siden vi er så heldige å få gratisk Grethe Rhoede kurs. Noe som til vanlig er ganske dyrt. Nå har jeg altså da begynt min diett som ligger på 1700 kalorier om dagen. Gleder meg til jeg blir ordnetlig god og  vant til denne dietten. Hitill synes jeg det er mer slitsomt enn gøy. Er ikke vant til smaken av maten, er ikke vant til å telle kaloriene og har ikke peilig på oppskrifter osv. Så om noen har noen gode, let me know!

 

Så gikk vi alle i samlet tropp opp til svømmehallen. Her varmet vi opp med å svømme litt for oss selv. Før det ble en svømmetest, hvor vi skulle svømme 300m på tid. 300m er langt dere! Ble veldig overasket. Jeg som ikke lærte å svømme før i fjord, var vel så nervøs for denne testen. MEN, min tid ble 8,47 min. Det er jeg stolt og overasket over. Tok til og med igjen hu som svømte forann meg. Gleder meg til å bli ordentlig god på å svømme. Få trent litt teknikk osv. Vi er jo så heldige å få gratis kort til svømmehallen, slik at vi kan trene så mye vi vil! Dette skal brukers :) Må også medele at jeg er ordentlig smashy ut i badedrak! 

 

I dag skal jeg og en av utfordrerne trene sammen. Vi skal starte med å løpe noen runder rundt Bugårdsdammen. Så skal vi på Stamina og ha en spinning time. Her har vi også vært så heldige å få 10 uker gratisk medlemskap! 

 
3 kommentarer

Postet av: kristinerosok

07.03.2013- 11:32 -http://kristinerosok.blogg.no

Kos deg på trening :)

Postet av: Julia

07.03.2013- 11:38 -http://shemakos.blogg.no/

kristinerosok: Tusen takk for det :D Skal absolutt kose meg!!

Postet av: Tine - GRATIS GAVEKORT

07.03.2013- 12:16 -http://alturl.com/rhgft

Kjære blogger! Kan du hjelpe oss? Vi har en spørrundersøkelse gående nå om blogging. Alle som deltar får et gavekort på 50 kroner som takk for hjelpen. Det er totalt 8 spørsmål. Gå inn på lenken min, og registrer deg nå så får du gavekortet med en gang på e-post sammen med undersøkelsen. Takk på forhånd <3

Skriv en ny kommentar

Legg til som venn

Mitt navn er Julia! Jeg har blitt tildelt en fantastisk sønn på 4 år, Leon Lucas. Og en fantastisk kjæreste på 27 år, Thomas. Til og med har jeg en jobb hos BenTel DA, hvor jeg jobber som selger. Jeg er med på Utfordringen 2013, hvor jeg og 11 andre utfordrere skal trene oss opp til å telta i Sandefjordsrittet 53km, Sandefjordsløpet 10km og Gråtass triathlon! Vi blir følt av Sandefjord blad og SbTv!

hits