Tatoveringer!

Jeg elsker tatoveringen! Det er kun lommeboken min som stopper meg. Jeg hadde nok hatt kroppen full, om jeg hadde kunnet. Jeg har så mange planer, ideer og ferdige verk som skal tegnes på kroppen min, så fort pengene ruller inn. Jeg er avhengig, rett og slett. 

Jeg har fått spørsmål av flere om jeg har noen tatoveringe eller piercinger og evt hvor.  Så da får jeg vel bare svare!

Har hatt en hel drøss med piercinger i løpet av tiden, men har med hensyn til jobb situasjon og andre sitasjoner måtte fjerne en del. Sitter igjen med to, som jeg kommer til å holde fast på.

Tatoveringer:Nr 1: I På halsen. Japansk håndskrift hvor det står, Leon Lucas

Nr 2:Øverst på ryggen. Håndavtrykk av Leon Lucas når han var ca 1 år gammel

Nr 3: Siden på magen, To tribal fugler med mamma og pappas dato under

Nr 4: På håndleddet. Et hjerte. Ei vennine har lik

Nr 5: På foten. One step closer

Nr 6: under på over armen. Dobble infinity. Ei vennine har lik

 

Her har dere mine tatoveringer. Har du noen?

Bildene er tatt når tatoveringene var nye.Så derfor dem ser litt rare ut! 

5 kommentarer

Postet av: Tine - GRATIS GAVEKORT

07.03.2013- 12:46 -http://alturl.com/rhgft

Kjære blogger! Kan du hjelpe oss? Vi har en spørrundersøkelse gående nå om blogging. Alle som deltar får et gavekort på 50 kroner som takk for hjelpen. Det er totalt 8 spørsmål. Gå inn på lenken min, og registrer deg nå så får du gavekortet med en gang på e-post sammen med undersøkelsen. Takk på forhånd <3

Postet av: Merete - GAVEKORT TIL BLOGGERE!

08.03.2013- 04:39 -http://bloggere.notlong.com

Hei kjære blogger! Vi har nettopp lansert en flott side for alle som liker å si sin mening. Våre kunder er kjente merkevarer som er ute etter å høre deres meninger før og etter de har lansert nye varer. Våre spørreundersøkelser er korte og gøy å være med på og alle premieres med et gavekort; vi har stort sett flere å velge mellom så her er det noe for alle og enhver! Registrer deg og se hva det går ut på da vel :-) Ps. Fin blogg, forresten!

Postet av: annerledes

08.03.2013- 08:30 -http://annerledes.blogg.no

tattoo <3

Postet av: Beate

08.03.2013- 19:11 -http://tr.im/zzbt

Dette er den flotteste bloggen jeg har besøkt!!! ♥ Forresten, jeg har akkurat funnet et kjempe bra tilbud du burde se på! Er sånn bokklubben gir til nye medlemmer - helt gratis! Du kan velge mellom to forskjellige pakker. Jeg har valgt den med one direction filmen fordi jeg er directioner ;D !! Og det beste av alt: man trenger ikke kjøpe noe som helst. Haha. Meld deg inn du og keep bloggin' fordi jeg blir fast leser. Hilsen beate.

Postet av: Lise - KONKURRANSE!!

09.03.2013- 12:49 -http://cli.gs/vinn5000

Hellu! Må bare si at dette er en sykt flott blogg. Jeg syntes du er flink :-) Og du? Jeg har funnet en god konk på en annen side. Det er sånn at du kan vinne et gavekort på 5000 kroner. Kanskje du har flaks :D !! Delta da!! :-)

Skriv en ny kommentar

Legg til som venn

Mitt navn er Julia! Jeg har blitt tildelt en fantastisk sønn på 4 år, Leon Lucas. Og en fantastisk kjæreste på 27 år, Thomas. Til og med har jeg en jobb hos BenTel DA, hvor jeg jobber som selger. Jeg er med på Utfordringen 2013, hvor jeg og 11 andre utfordrere skal trene oss opp til å telta i Sandefjordsrittet 53km, Sandefjordsløpet 10km og Gråtass triathlon! Vi blir følt av Sandefjord blad og SbTv!

hits