Helg med verdens beste sønn!

Har hatt en fantastisk helg, men verdens beste sønn. Vi har koset oss hjemme, vært på senteret og vært på grilltur (bildene fra grillturen kommer senere) Nå tenkte jeg å vise dere noen nydelige bilder av denne vakre lille sjarmøren. Bildene er tatt i helgen!

Leon Lucas fikk lue av Stian som sto på stand for Hurtigruta Carglass på hvaltorvet. Vi har veldig mye ting fra hurtigruta nå! But i love it! Trenger ruta di en utbytting, burde du stikke innom "gladmannen" (som leon kaller han) på hurtigruta Carglass i Larvik :) Leon Lucas ville sove med lua den natten, og nekter å ta den av!

Koset seg med yoghurt-nøtter og onepice etter dn fantastisk dag ute i solen, med grilling og leiking :)

Dette var synes jeg våknet til i dag morges. Lillegutt hadde krøpet opp i senga mi, og lå og lo av meg! Herlig start på dagen!

4 kommentarer

Postet av: denmagiskemeg

13.03.2013- 11:34 -http://www.denmagiskemeg.blogg.no

Nawww. så søt han er!

Postet av: Maren

14.03.2013- 13:06 -http://to.ly/krd4

Hallo! Vi jobber akkurat nå med et forskningsprosjekt hvor vi trenger din hjelp. Prosjektet handler om norske toppbloggere. Alle som registrerer seg for deltakelse får en premie; en tilgodelapp på 50 kr. Har du lyst til å hjelpe oss? xD

Postet av: Trine-Lise - VINN ROMANTISK FERIE

20.03.2013- 18:38 -http://get.tf/VinnFerie

Har du lyst til å vinne en storbyweekend for 2? Delta i vår nye konk da! :-D

Postet av: Trine-Lise **** VINN STORBYFERIE FOR 2 ****

20.03.2013- 19:42 -http://xav.cc/VinnFERIE

Vil du vinne en storbyferie for 2? :-) Delta i konkurransen vår da!

Skriv en ny kommentar

Legg til som venn

Mitt navn er Julia! Jeg har blitt tildelt en fantastisk sønn på 4 år, Leon Lucas. Og en fantastisk kjæreste på 27 år, Thomas. Til og med har jeg en jobb hos BenTel DA, hvor jeg jobber som selger. Jeg er med på Utfordringen 2013, hvor jeg og 11 andre utfordrere skal trene oss opp til å telta i Sandefjordsrittet 53km, Sandefjordsløpet 10km og Gråtass triathlon! Vi blir følt av Sandefjord blad og SbTv!

hits