Bilder i speil!

Dette er min protest mot å ta bilder i speilet! Ser dere hvor teit det ser ut?!

Klar for trening

Klar for kurs

Klar for en helt vanlig dag

Enda en vanlig dag

Klar for Qigong trening

2 kommentarer

Postet av: Julia

07.04.2013- 18:40 -http://folu.me/vinnREDBULL

Hallo Kjempe fin blogg!! Blir så lykkelig når jeg finner sånne gode blogger som dette! Jeg brukte å blogge, men jeg stoppet fordi jeg fikk så mange stygge kommentarer at jeg ikke orket å fortsette. Du må aldri gi deg da! Da vinner mobberne. Men du! Jeg har noe til deg siden du har så god blogg :D Det er en konkurranse jeg akkurat deltok i. Du kan vinne energidrikke i et år. Det er veldig bra for meg for jeg er helt addicted, hehehe, men kanskje du har mer hell enn meg?! :-) Prøv dal vel!

Postet av: Tara

10.04.2013- 22:02 -http://url.ie/h8xm

Hei på deg! Vil bare si helt først du har en skikkelig god kvalitetsblogg. Blir glad når jeg finner flotte blogger som denne fordi altfor mange bloggere tar bloggen useriøst og bare poster tøys! Jeg skal kanskje bli fast leser her. Håper du blogger leeeenge! Jeg blogget før, men sluttet fordi jeg fikke så mange ekle kommentarer! Men du må ikke slutte. Du må blooge 4ever!! :D Men du. Jeg har noe til deg forresten. Det er en sånn konkurranse jeg akkurat deltok på selv. Den er utrolig god. Du kan vinne et års forbruk med energi drikke som er helt perfekt for meg fordi jeg er helt avhengig! Hihi!! Men kanskje du har mer flaks, enn meg?! Meld deg på da! :-P

Skriv en ny kommentar

Legg til som venn

Mitt navn er Julia! Jeg har blitt tildelt en fantastisk sønn på 4 år, Leon Lucas. Og en fantastisk kjæreste på 27 år, Thomas. Til og med har jeg en jobb hos BenTel DA, hvor jeg jobber som selger. Jeg er med på Utfordringen 2013, hvor jeg og 11 andre utfordrere skal trene oss opp til å telta i Sandefjordsrittet 53km, Sandefjordsløpet 10km og Gråtass triathlon! Vi blir følt av Sandefjord blad og SbTv!

hits