januar 2013

Converse!

Dere som kjenner meg, vet jo at Converse er skoen i mitt hjerte! De er fantastiske, å man hadde ikke trengt å solgt noe annet!

Før brukte jeg Converse til alle årstider! Jeg har heldigvis oppdaget og falt for boots, så beina mine er ikke like kalde på vinteren nå.

Hvert år har jeg nye favoritter, å dette er noen av årets!

 

 

 
 

Hva synes du?

Hjelp unge mødre - Facebook!

Dette er en facebook side som er helt genial.

Her kan unge mødre som ikke har alt dem trenger, spørre etter spesifikke ting.

Og om noen kanskje har litt mer enn dem trenger, eller rett og slett bare vil hjelpe, så kan dem legge ut om noen trenger det, eller svare på innleggende til de trengende.

HOÅH (Hjelp oss å hjelpe) er også veldig aktive på denne siden, og hjelper til med det dem kan.

 

Om det finnes noen unge mødre der ute som ikke har økonomi nok til det dem trenger.

Eller om det er noen der ute som har klær dem vil arve bort, leker dem ikke trenger lengre eller bare er god til å strikke osv.

Bli medlem av "hjelp unge mødre - norge"  siden på facebook.

 

Det er helt og holdent forbudt med salg på denne siden, da det skal være en hjelp for dem som ikke har penger.

Vil man selge tingene sine, er det flust av "kjøp og salg" sider.

 

Denne siden blir også brukt om et forum, hvor man kan stille spm som kanskje man ikke spørr alle andre om.

Det er mange kloke mødre og ikke mødre som er medlemmer her, som alle er villig til å hjelpe med alt fra fyssiske ting, til  ubesvarte spm.

 

En fantastisk side,  mine øyne. Jeg har selv brukt denne siden masse. Både til å få hjelp, gitt hjelp, stillt spm og svart på spm!

 

 Noe er galt!

Nå har jeg vært konstant syk frem og tilbake siden før jul! Jeg fatter ikke hva som skjer. Jeg har et dårlig immunforsvar grunner fjernet milt, men det får da være måte på! Føler meg som den værste hypokonderen. Det er liksom alltid noe galt med Julia. Så fort jeg blir litt sliten/stressa, så ligger jeg rett ut med feber osv.. Som alenemor for en 4åring så er det å bli sliten et faktum som gagner kroppen til stadigheter. Det vil med andre ord si, kroppen min er mindre medvillig så og si hele tiden! Gud jeg er så lei. Er det noen, hvem som helst som har et svar til meg, på hvorfor det er sånn? Skal heldig vis til legen på Mandag og spørre han! Men kjenner jeg situasjonen rett, blir jeg ikke noe klokere, heller noen sprøyte stikk rikere, og noen liter blod fattigere! Ordentlig vinn/vinn situasjon!

Enda godt man klarer å nyte livet alikevel! Jeg har en sofa som er fantastisk å ligge i, tv med kanaler og en herlig kjæreste som ikke er så ille å ligge på sofaen med. Akuratt i dag har jeg stasjonert meg på sofaen til Marthe, så vi kan være sjuklingen sammen:)

Den heldige vinner av TICKS!

Når jeg ble født, var jeg den heldige vinneren av ticks!

Jeg har ticks i hender og ansikt. I ansiktet blunker jeg, himler med øynene og lager morsk grimase. Uten å vite det selv. Om du har en samtale med meg, uten å vite om det. Så kan du ha oppfattningen av at jeg enten synes du er kjempe teit, ikke liker det du sier eller rett og slett flørter med deg.

I hendene så tickser jeg med tommelene mine. Det ser teit ut, og gjør veldig vondt. Jeg setter rett og slett tommelen min ut av ledd opp til 60 ganger om dagen. Til tider må jeg sitte på hendene mine, for å kunne la vær. Dette har resultert i, at jeg nå må bandasjere hånden, slik at jeg ikke får tommelen ut av ledd. Ganske idiotisk!

 

Uten om at tiksene i hendene er smertefulle, så bryr jeg meg ikke så mye om dissa ticksa. Dem i ansiktet velger jeg å se på som sjarmerende. Så lenge jeg får forklart at jeg ikke mener noe med å himle med øynene og se morskt på deg. Blunkingen sier jeg som regel ikke noe om. Det er alltid koselig med litt uforutsett flørting. Folk har det vanvittig morsomt på mon bekostning om ticksene mine, så hvorfor ikke ha det morsomt med dem :D Det blir mange kleine, pinlige, morsome, skumle, noen ganger litt farlige situasjoner pga dem. Men som regel ender det i latter, når jeg får forklart saken.

Jeg velger å se mine ticks som mine venner. De er en knakende god ice breaker, de hjelper meg å lette opp i pinlige situasjoner og de gir meg alltid noe å snakke om :)

Look at me now, I'm stronger than befor..

Cuz i found the strength
within myself to close the door
and i close the door for you to ever come inside again.
trying to hard to keep me sheltered from your kind of men
look at me now 

You didnt know!

Drømmen er å bli sexolog

Det er lite som gjør meg flau på mine vegne, men blir fort flau fpå andres vegne

Er ekstremt morra gretten

Blir stresset for alt

Støv på hjernen, men for sløv til å gjøre særlig mye med det

Er avhengig av nesespray

MÅ sove med ørepropper om det er andre i rommet

Hotel Cæsar er en favoritt

Har ekstreme ticks i øya og hendene min, noe jeg synes er vanvittig morsomt

Alt som er ekstremt er gøy

Wiskey er og blir livets vann for min del. Jack Daniels er mannen i mitt liv

Jeg elsker country!

Apelsin juice er min favoritt drikk, iste er en god nr 2

Har aldri smakt melk

Jeg er livredd for hunder og katter

Jeg har gjort mye dumt, men det er lite jeg angrer på

Irriterer meg gjerne over negative egenskaper hos andre, som jeg selv også har

Vil ikke kvalifiseres som verken hetro, homo eller bifil. Men jeg har forelsket meg i begge kjønn, samt en midt i mellom

Har den dårligste helsa jeg vet om

Jeg kan ikke svømme

Jersey Shore er noe som kan holde meg opptatt i flere timer

Meatballs og Pauly D er mine heros

Jeg er ekstremt morsom, å du ville elsket meg

Jeg er ikke kjent for å ta hensynDiett og trening!

I dag begynner "operasjon flat mage"

Før fødselen av min lille sønn, var jeg strålende fornøyd med kroppen min. Jeg har aldri vært "tynn" i den forstand at jeg har kommet inn i buksene fra Bikbok, men det har aldri vært noe mål heller. Jeg brukte 38 i bukse, M i gensere og kunne gå i dem klærne jeg syntes var fine. Nå er jeg ett par str over, å ikke at jeg synes det er noe spesielt styggt. Men om jeg vil gå med  høytlivsbukser osv, så er det fysisk ubehagelig. Så dette er grunnen til at jeg vil slanke meg. Jeg skal ikke sulte meg på en urealistisk diett hvor en rosin tilsvarer middag. Men en sunn og bra diett.

Jeg starter dietten med 1-2 uker med rikshospitalets slankesuppe. Dette er kun for å rense kroppen, å jeg blåser i om jeg ikke går ned et eneste gram på denne dietten. De 6 kiloene som man skryter så av at slankesuppa skal fjerne, vil være tilbake igjen etter en uke med normal mat. Men suppa renser kroppen, og setter igang forbrenningen. Så det er målet.

Etter disse ukene, skal jeg få laget en egen marplan som er tilpaset meg, og treningen min. (skal holde dere oppdatert) 

Treningsplanen min er ikke helt oppe å går enda. Men foreløpig skal jeg i noen uker fremover jogge! Så planen er at jeg skal jogge 3-4 dager i uken. Enten på evo, eller ute i lysløypa.

Det er mange grunner til at jeg skal trene så mye, men noen av hovedgrunnene er:  * Selvfølgelig for å forbrenne fett! * Bedre kondisjon, noe som er veldig elementert når jeg har en nokså aktiv 4 åring i hus! * Jeg har en veldig svak rygg som må trenes opp. Den er hovedgrunnen til at jeg skal trene så mye. * Muskler ser alltid bra ut. Så jeg vl gjerne eie noen selv :D Jeg har pådratt meg grevinneheng, så jeg liker å se på det slik at jeg skal forflytte bisepsen min fra underarm, til over arm :DFavoritt!

Fant et bilde her om dagen som inneholdt mine 4 yndlings ting! Hele min leilighet er fylt med bilder av to kjente skuespillere. Audrey Hephburn og Marilyn Monroe. Alle vet at blekk på kroppen er en stor del av meg, og sist men ikke minst! I'm a wiskey girl! Så Jack Daniels er en absolutt favoritt!

Når jeg da finne dette bilde av Audrey Hephburn som tatoverer Marilyn Monroe mens de drikker Jack Daniels, kan jeg intet annet enn å elske det! I tilegg er D et tegner og i svart hvitt!

Lillemann på ski!

Leon Lucas har fått ski til jul! De må prøves :)

Skiene var fra Mimmi, så hun måtte også få se! Kjempe stolt liten gutt!

Litt knall og fall! Men gutten er like blid :D

Julia

+Add meg som venn

Mitt navn er Julia! Jeg har blitt tildelt en fantastisk sønn på 4 år, Leon Lucas. Og en fantastisk kjæreste på 27 år, Thomas. Til og med har jeg en jobb hos BenTel DA, hvor jeg jobber som selger. Jeg er med på Utfordringen 2013, hvor jeg og 11 andre utfordrere skal trene oss opp til å telta i Sandefjordsrittet 53km, Sandefjordsløpet 10km og Gråtass triathlon! Vi blir følt av Sandefjord blad og SbTv!

Søk i bloggen

hits