februar 2012

Skole til øra!

Nå er det litt vel mye som skjer oppi mitt lille student hode! Jeg føler jeg har prøver og prosjekter til langt opp etter øra! Det føles som om målet bare flytter seg jo nærmere jeg kommer. Med en gang jeg er ferdig med en ting, blir det kastet på meg et parr andre.

Nå sitter jeg å jobber med et IT prosjekt som skal fremføres i morgen. Et 15 minutters foredrag med power point om sikkerhet på nett. Etter denne timen kryddres det på med en aldri så liten matteprøve, som jeg ikke skjønner hvoordan jeg skal få tid til å øve til. Oppi alt dette her, holder vi jo da på med særemne som skal være fremføres til Onsdag. Der har jeg vært så smart å valgt det tyngste stoffet jeg kan tenke meg. og påtatt meg jobben med å lese tre bøker om omsorgsvikt, å skal da analysere disse. For en alenemor, er detta veldig krevene å analysere skal jeg si dere.

Så fritid er det mye av fortiden. Hadde gledet meg til å prøve å toppe forige helgs opptur, med en fantastisk helg med min lille sønn. Vi hadde planer om både skogtur og svømmehallen. Nå virker dette plent så umulig, fordi jeg må bli ferdig med særemnet. Men samtidig har jeg lovet han alt dette, så da må man bare få til alt. Å nå tenker sikkert noen at jeg bare kan gjøre dette på kvelden når han har lagt seg. Å det kunne jeg nok helt sikkert også gjort. Men av erfaring har jeg sett at når jeg skal gjøre skole oppgaver på kvelden, kan jeg bare le av det dagen etterpå. For jeg blir så himla trøtt og susete når klokka bikker 7, og lillemann er i seng. Så, man får prøve å rekke alt. Må bare få klaget litt ;D


 

Dette er slik jeg føler meg akkuratt nå. Fantastisk beskrivende bilde!


Noen som kjenner seg igjen i dette?
 

Sol og kaffe!

Da sitter jeg i en ufattelig kjederlig naturfagstime, og bare lengter etter å komme med ut her i fra! På agendaen i dag står det at jeg skal være ute i sola, tenk! Så nå skal jeg komme meg hjem og rydde litt, før turen går ned til byen for å møte Nadine. Så nå gleder jeg meg til sol, kaffe og sladder! <3

 

Have a sunny day :D

Hva står på agendaen din i dag?

Prøver på nytt!

Da slettet jeg min forige blogg, pga mange gamle innlegg i en greit så barnslig stil. Har ikke blogget på en evighet, men tenkte jeg kanskje kunne prøve å begynne litt igjen. Da er det vel greit å starte med blanke ark.

Jeg har et lite problem, det er at jeg er grusomt dårlig med data. Så dette med å lage et kult design og header er noe jeg ikke får til. Såe, lurte på om det var noen snille og hjelpsome sjeler der ute som kunne tenke seg og hjelpe meg med det? I så fall, legg igjen en komentar her :)

Noen forslag til hva jeg kan blogge om?

 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Julia

+Add meg som venn

Mitt navn er Julia! Jeg har blitt tildelt en fantastisk sønn på 4 år, Leon Lucas. Og en fantastisk kjæreste på 27 år, Thomas. Til og med har jeg en jobb hos BenTel DA, hvor jeg jobber som selger. Jeg er med på Utfordringen 2013, hvor jeg og 11 andre utfordrere skal trene oss opp til å telta i Sandefjordsrittet 53km, Sandefjordsløpet 10km og Gråtass triathlon! Vi blir følt av Sandefjord blad og SbTv!

Søk i bloggen

hits