mars 2013

Bilder i speil!

Dette er min protest mot å ta bilder i speilet! Ser dere hvor teit det ser ut?!

Klar for trening

Klar for kurs

Klar for en helt vanlig dag

Enda en vanlig dag

Klar for Qigong trening

Helg med verdens beste sønn!

Har hatt en fantastisk helg, men verdens beste sønn. Vi har koset oss hjemme, vært på senteret og vært på grilltur (bildene fra grillturen kommer senere) Nå tenkte jeg å vise dere noen nydelige bilder av denne vakre lille sjarmøren. Bildene er tatt i helgen!

Leon Lucas fikk lue av Stian som sto på stand for Hurtigruta Carglass på hvaltorvet. Vi har veldig mye ting fra hurtigruta nå! But i love it! Trenger ruta di en utbytting, burde du stikke innom "gladmannen" (som leon kaller han) på hurtigruta Carglass i Larvik :) Leon Lucas ville sove med lua den natten, og nekter å ta den av!

Koset seg med yoghurt-nøtter og onepice etter dn fantastisk dag ute i solen, med grilling og leiking :)

Dette var synes jeg våknet til i dag morges. Lillegutt hadde krøpet opp i senga mi, og lå og lo av meg! Herlig start på dagen!

Tatoveringer!

Jeg elsker tatoveringen! Det er kun lommeboken min som stopper meg. Jeg hadde nok hatt kroppen full, om jeg hadde kunnet. Jeg har så mange planer, ideer og ferdige verk som skal tegnes på kroppen min, så fort pengene ruller inn. Jeg er avhengig, rett og slett. 

Jeg har fått spørsmål av flere om jeg har noen tatoveringe eller piercinger og evt hvor.  Så da får jeg vel bare svare!

Har hatt en hel drøss med piercinger i løpet av tiden, men har med hensyn til jobb situasjon og andre sitasjoner måtte fjerne en del. Sitter igjen med to, som jeg kommer til å holde fast på.

Tatoveringer:Nr 1: I På halsen. Japansk håndskrift hvor det står, Leon Lucas

Nr 2:Øverst på ryggen. Håndavtrykk av Leon Lucas når han var ca 1 år gammel

Nr 3: Siden på magen, To tribal fugler med mamma og pappas dato under

Nr 4: På håndleddet. Et hjerte. Ei vennine har lik

Nr 5: På foten. One step closer

Nr 6: under på over armen. Dobble infinity. Ei vennine har lik

 

Her har dere mine tatoveringer. Har du noen?

Bildene er tatt når tatoveringene var nye.Så derfor dem ser litt rare ut! 

Svømming og Grethe Rhoede!

I går møtte jeg og dem andre utfordrerne opp på idrettens hus.

Der møtte vi en instruktør fra Grethe Rhoede som ga oss en liten innføring i første del av vår matplan. Vi skal ha flere kurs og oppfølging med henne, siden vi er så heldige å få gratisk Grethe Rhoede kurs. Noe som til vanlig er ganske dyrt. Nå har jeg altså da begynt min diett som ligger på 1700 kalorier om dagen. Gleder meg til jeg blir ordnetlig god og  vant til denne dietten. Hitill synes jeg det er mer slitsomt enn gøy. Er ikke vant til smaken av maten, er ikke vant til å telle kaloriene og har ikke peilig på oppskrifter osv. Så om noen har noen gode, let me know!

 

Så gikk vi alle i samlet tropp opp til svømmehallen. Her varmet vi opp med å svømme litt for oss selv. Før det ble en svømmetest, hvor vi skulle svømme 300m på tid. 300m er langt dere! Ble veldig overasket. Jeg som ikke lærte å svømme før i fjord, var vel så nervøs for denne testen. MEN, min tid ble 8,47 min. Det er jeg stolt og overasket over. Tok til og med igjen hu som svømte forann meg. Gleder meg til å bli ordentlig god på å svømme. Få trent litt teknikk osv. Vi er jo så heldige å få gratis kort til svømmehallen, slik at vi kan trene så mye vi vil! Dette skal brukers :) Må også medele at jeg er ordentlig smashy ut i badedrak! 

 

I dag skal jeg og en av utfordrerne trene sammen. Vi skal starte med å løpe noen runder rundt Bugårdsdammen. Så skal vi på Stamina og ha en spinning time. Her har vi også vært så heldige å få 10 uker gratisk medlemskap! 

 
Utfordringen 2013

Jeg har bestemt meg for å begynne å skrive mer om Utfordringen 2013. Jeg har rett og slett blit så dårlig på å finne andre temaer, at jeg har bestemt meg for å prioritere å skrive om dette. JEg synes det er litt morsomt å kunne se tilbake på, og forhåpentligvis er det også gøy for dere å følge med på. Tenkte å legge inn treningsprogrammene uke for uke, samt mat programmene. Skal også skrive litt om hvordan treningene går!

 

Dette er ukens program for min del:

Mandag - Her ble det flytting som var treningen

Tirsdag - Qigong

Onsdag -Felles trening:  Svømme trening og Grete Roede kurs

Torsdag - Løpe rundt dammen

Fredag - Sykkeltrening

I helgen har jeg min lille sønn, så får ordne med noe ute aktivitet med han!

Det vil bli litt mere detaljerte treningsprogram etterhvert. Jeg må bare sette meg ordentlig inn i dette selv!

 

 

I går var vi alle sammen på Qigong.  Dette var spennende og eldig merkelig. Vi ble servert grønn te, tørket frukt og mandler da vi kom inn. Så her innså vi fort at vi hadde med en utredame som jeg kaller det. Vi gikk igjennom noen avslappnings øvelser, noe som ikke passer for min urolige kropp. Jeg klarte ikke å slappe av, og fokuserte på alt annet. (Dette er nok noe jeg må venne meg til) Så var det en del tøy og bøy øvelser, som var helt greie i seg selv. Men for min smak, ble det litt mye "henting av energi fra kosmos, jorda, havet osv" Det er ting som blir litt for merkelig for min smak. Veldig spennende greier, men ble litt mye fnising på meg. Håper dette går seg til! Jeg skal i hvertfall gi det et forsøk til. Vi ble jo da også filmet under alle disse øvelsene. Å jeg kan bare fortelle dere med en gang, at noen av disse øvelsene egner seg ikke på tv. Men det for nå bare stå til!

 

Her er en liten beskrivelse av hva Qigong er. Enkelt og greit hentet fra Wikipedia:

Qi Gong (tradisjonell kinesisk: 氣功; forenklet kinesisk: 气功; pinyin: qìgōng) er puste- og bevegelsesteknikker som først ble utviklet i Kina. Teknikkene har vært utøvet i flere tusen år. Qi er det kinesiske ordet for livskraft eller livsenergi. Gong kan oversettes med å praktisere eller arbeide med. Puste- og bevegelsesteknikkene er en del av tradisjonell kinesisk medisin (TCM). Den tradisjonelle forståelsen av Qi Gong er at bevegelsene skal styrke kroppens egne selvhelbredende egenskaper. Energibanene i kroppen skal bli stimulert slik at livsenergien (chi eller qi) kan strømme mer fritt. Dette skal igjen bidra til indre balanse og avspenning i kropp og sinn, og at indre organer og livsprosesser skal bli påvirket på en positiv måte.

Det er relativt beskjedent med vitenskapelige studier på effektene av Qi Gong, men det som finnes av pålitelig forskning viser en rekke positive effekter, både mentalt og klinisk. Disse skiller seg imidlertid ikke fra effekter man oppnår ved annen fysisk aktivitet.

 


Her er bilde fra vår første løpetest rundt dammen. 

Min tid var 7.45! 

 

Dere kan følge oss på sb.no, SBTV og i papir utgaven av Sandefjords blad. Dem som har Sandefjords bredbånd kan også følge oss der :)

Dette blir kjempe gøy, jeg er super gira på å begynne :D

 

 

Julia

+Add meg som venn

Mitt navn er Julia! Jeg har blitt tildelt en fantastisk sønn på 4 år, Leon Lucas. Og en fantastisk kjæreste på 27 år, Thomas. Til og med har jeg en jobb hos BenTel DA, hvor jeg jobber som selger. Jeg er med på Utfordringen 2013, hvor jeg og 11 andre utfordrere skal trene oss opp til å telta i Sandefjordsrittet 53km, Sandefjordsløpet 10km og Gråtass triathlon! Vi blir følt av Sandefjord blad og SbTv!

Søk i bloggen

hits