mai 2013

Mine drømme menn!

Hank Moody - Carlifornication.
En kjekkas uten like! Hele hans holdning og attitude er så fantastisk sexy! Måten han gir blanke i alt som ikke angår hand familie.

Jax Teller - Sons of anarchy.
Vet ikke helt hvorfor, men uten å ha noe som helst utstråling i det hele tatt. Så oser han sexyness uansett! Bikerboys har alltid vært min svakhet!

Pinse-helgen!

Helgens outfit! Ble byttet med shorts så det varmeste!

Hadde besøk av lille søte Leandro!

Vi var i 30-års feiringen til Daniel. Veldig hyggelig :D

I går var vi på tivoli igjen! Leon Lucas fikk sukkerspinn, og hadde da det over hele ansiktet!:) Vi avsluttet med middag på bryggen! Bryggehygge! Og når barna var lagt, ble gubben sendt på gutterommet, og jeg fikk besøk av 3 søte jenter. Vi spilt alias og kosa oss masse :D

Midtåsenløpet!

I går løp jeg midtåsenløpet. Det er et motbakkeløp på 2,6km. Det pøs regna selvfølgelig denne dagen. Jeg var i mye dårligere form enn jeg hadde ventet meg, og løp på 18min. Jeg er utrolig skuffet over egen prestasjon, men stolt av å i det hele tatt gjennomført og stilt! Håper det blir bedre til Sandefjrdsløpet!

Min fantastiske sønn og kjæreste sto og heier først på sidelinjen midt i løpet, også ved målstreken når jeg kom inn! Det var en fantastisk motivasjon til å fortsette videre! Jeg elsker dere høyere enn alt!<3

Her er jeg endelig ferdig å løpe ;)

I AM A DREAMER!

I dream my sorrow away!

Sokker sier mer enn tusen ord!

Ligger bare å slapper av på sofaen i dag. Er fyllesjuk fra i går. Ikke verken ordnet sminka eller håret. Gadd ikke engang og ta meg bryet med å pose pent engang. Sånn er det disse sløve dagene:)

Dette er et litt mere ærlig bilde. Ansiktet ligger igjen på puta. Så jeg gidder ikke gå på rommet for å ta bilde. Sokker og onepice sier mer enn tusen ord har jeg hørt. Så da har jeg ikke stort mer å tilføye!

GOD SØNDAG TIL ALLE SAMMEN!

Make-up!

Det er rart hvor mye forskjell sminke kan gjøre. Bare se her:

BEFOR:

IN PROGRESS:

AFTER:

Å jeg brukte ikke mer sminke enn dette:

Helt fantastisk altså!:D så til alle mine stalkers! Her ser dere hvorfor jeg bestandig konstanterer at det ikke er så lurt å snike i vinduer før kl 12.00! Dere vil bli skuffet :)

Julia

+Add meg som venn

Mitt navn er Julia! Jeg har blitt tildelt en fantastisk sønn på 4 år, Leon Lucas. Og en fantastisk kjæreste på 27 år, Thomas. Til og med har jeg en jobb hos BenTel DA, hvor jeg jobber som selger. Jeg er med på Utfordringen 2013, hvor jeg og 11 andre utfordrere skal trene oss opp til å telta i Sandefjordsrittet 53km, Sandefjordsløpet 10km og Gråtass triathlon! Vi blir følt av Sandefjord blad og SbTv!

Søk i bloggen

hits