november 2012

Twilight's nye publikum!

Da har jeg også blitt overtalt til å se Twilight! Jeg er totalt allergisk mot alt som blir veldig populært, så Twilight, Justin Bieber, Wordfaud, Snapchat og slike ting byr meg i mot! Men så måtte jeg kaaste inn håndkledet, å bli en del av det store Twilight publikumet! (Merk: ikke fansene) Min kjære venninde Christine har klart å lure med med på premeren av Breaking down part 1! Men da var jeg drita full under hele filmen, å gikk ut siste kvarteret! Disse andre har jeg sett på sjermen hjemme hos noen! Husker ikke hvor, husker ikke hvem, husker ikke filmen. Dette beskriver da kanskje litt om min avsky og tilbaketrukkenhet når det gjelder disse filmene!

Men, tilbake til poenget! I går gikk jeg helt frivillig med på Kinoen! Jeg så hele filmen, uten å sovne, helt edru og den var faktisk ikke så alt for ille! Må inrømme at jeg nok kanskje har tatt litt feil her. Forhåndsdømt dem, fordi alle barna under 16 år elsket dem! Så, en positiv overaskelse der altså! Forstratt ingen fan, men et publikum har jeg blitt!

Kommer fortsatt aldri til å se Avatar!

Har du sett filmene?b

Utfordring day 7

Nr 7 - Et bilde av deg selv for 2 år siden

 

 

My dream vintage home!

Drømmer meg bort i bolig verden! Om jeg kunne bestemme, skulle mitt hjem sett ut som en fin blanding av dette:

 dw12dt

Days until!

Mye å se fram til allerede! Days until - appen er helt genial!

Saturday

I love, Saturday!<3

Julia

+Add meg som venn

Mitt navn er Julia! Jeg har blitt tildelt en fantastisk sønn på 4 år, Leon Lucas. Og en fantastisk kjæreste på 27 år, Thomas. Til og med har jeg en jobb hos BenTel DA, hvor jeg jobber som selger. Jeg er med på Utfordringen 2013, hvor jeg og 11 andre utfordrere skal trene oss opp til å telta i Sandefjordsrittet 53km, Sandefjordsløpet 10km og Gråtass triathlon! Vi blir følt av Sandefjord blad og SbTv!

Søk i bloggen

hits